header

Home - Welzijn Laren - Herdenken en ontmoeten op Lichtjesavond Laorne op 4 november

Herdenken en ontmoeten op Lichtjesavond Laorne op 4 november (21-09-2018)

Lichtjesavond 4 november 2018

Zondagavond 4 november vindt op de Algemene begraafplaats de vierde Lichtjesavond Laorne plaats. Iedereen is tussen 17:00 en 18:30 uur van harte welkom om overledenen te herdenken of om anderen bij te staan die iemand hebben verloren aan de dood. Ieder kan dit op zijn of haar manier doen met ruimte voor ontmoeting en stilte. De hoofdpaden van de begraafplaats worden sfeervol verlicht met lantaarns. Bij de entree aan de Dennenweg ontvangen de bezoekers een lichtje dat op een graf of een centraal punt geplaatst kan worden. Daarnaast zijn er gedenktakken, waar kaartjes, geschreven door de bezoekers, opgehangen worden.

Op verschillende plaatsen op de begraafplaats dragen Larenaren een zelf gekozen of zelfgeschreven gedicht voor. Een zangkoortje onder leiding van Gert Jansen, brengt toepasselijke liederen ten gehore. Voor alle bezoekers is er gratis koffie, thee of chocolademelk.

De Lichtjesavond wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door de Stichting Lichtjesavond Laorne in samenwerking met een groep van ruim 50 vrijwilligers die verschillende taken en verantwoordelijkheden hebben. “Leven met een gemis doen we heel verschillend.” “We verwelkomen iedereen om elkaar een warm hart toe te dragen, de rouw te verlichten en de herinnering levend te houden.” vertelt Marjanska Leeuwerik. Om een deel van de onkosten te dekken krijgt de Stichting dit jaar een financiële bijdrage van het Monuta Kamperman Lochem en Elbertsen Grafmonumenten Nijbroek. Elke vrije gift is van harte welkom! Rekeningnummer: NL81 ASNB 0709 2047 28, t.a.v. mevr. Y. De Kruijff.

Voor meer informatie, het programma en actueel nieuws:

Facebook: www.facebook.com/lichtjesavondlaorne

Meer informatie ook via: www.larengelderland.nl

Lid worden

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden.
U kunt ook een e-mail sturen

Agenda

Upcoming Events

feb

di 26 Inloop half uurtje Wakker Laorne

7:30 - 8:00 :: 30 Minutes

mrt

di 26 Inloop half uurtje Wakker Laorne

7:30 - 8:00 :: 30 Minutes

apr

ma 29 Inloop half uurtje Wakker Laorne

7:30 - 8:00 :: 30 Minutes
Bekijk agenda