111
25 jaar Wakker Laorne, 11 april a.s.

25 jaar Wakker Laorne, 11 april a.s.

geplaatst op 09-03-2017 door Wakker Laorne
25 jaar Wakker Laorne, 11 april a.s.

Op 11 april 2017 viert Wakker Laorne haar 25 jarig bestaan tijdens de Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 19.30 uur en vindt plaats bij zalencentrum Stegeman, Dorpsstraat 1.

De ledenvergadering willen we zo kort mogelijk houden, want daarna gaat het gebeuren!! 

Het bestuur heeft enkele oud-bestuursleden en een oud-werkgroeplid gevraagd  om tijdens het tweede deel van de vergadering bij deze historische gebeurtenis stil te staan en dit samen met alle leden te vieren. De jubileumcommissie bestaat uit Netty Boers, Gerrie Groeneveld, Hennie Jansen, Janet Martin en Jantina Scheggetman.

De afgelopen 25 jaar van Wakker Laorne zullen in vogelvlucht de revue passeren. De jubileumcommissie is de archieven ingedoken en heeft uitgezocht wat mede door Wakker Laorne tot stand is gekomen in Laren en omgeving. “Niet stil staan maar actief (terug) kijken” op wat Wakker Laorne in de afgelopen 25 jaar voor ons dorp heeft gedaan en nog steeds doet. Dit zal zo ongeveer het thema zijn van het deel na de pauze.

Er zijn in de afgelopen 25 jaren veel inwoners en leden actief en betrokken geweest bij Wakker Laorne. Dit kan zijn als bestuurslid, als werkgroeplid of gewoon als lid wanneer er een beroep op iemand werd gedaan om aan een project mee te werken.  Wij hopen zo veel mogelijk van deze betrokken Larenaren te ontmoeten op 11 april.  Het belooft een gezellige avond te worden dus komt allen!

Klik hier voor de agenda en ander documenten voor het huishoudelijk deel van de ledenvergadering.

Bij de foto: de jubileumcommissie met v.n.l.r. Hennie Jansen, Netty Boers, Janet Martin, Gerrie Groeneveld en Jantina Scheggetman.

DeKortesWoonsfeerSuper SnackBranjiBranjiDe Fabriek MuurstickersAirco Harkink