403
Bermopruimactie groot succes

Bermopruimactie groot succes

geplaatst op 12-03-2017 door Wakker Laorne
Bermopruimactie groot succes

Op zaterdag 11 maart jl. werd voor de tiende keer de bermopruimactie georganiseerd.
Ook dit jaar verzamelde zich weer een flink aantal vrijwilligers in de vroege morgen bij de werkplaats van de familie Lubberding aan de Stoomdijk 22 te Laren Gld. Daar werden zij door leden van de werkgroep Leefbaarheid ontvangen met een kop koffie.

Nadat Geert Wassink (voorzitter werkgroep Leefbaarheid) de aanwezigen van harte welkom heette en daarna de routes werden uitgedeeld, vertrokken de vrijwilligers onder een stralende zon voor hun schoonmaakronde. Onder ideale weersomstandigheden werd het zwerfvuil verzameld. Helaas stonden de sloten nog vol regenwater door de vele buien van de laatste dagen maar niemand haalde gelukkig een nat pak. Vanaf 11 uur arriveerden de eerste groepen alweer terug bij de werkplaats aan de Stoomdijk alwaar zij werden getrakteerd op een heerlijke broodje bal gehakt.

Het lijkt dat de jaarlijkse actie zijn vruchten afwerpt. Er wordt steeds minder zwerfafval verzameld, desalniettemin zal er volgend jaar op de tweede zaterdag in maart wederom een bermopruimactie worden georganiseerd.

 

Super SnackBranjiBranjiGoossensAdvertentieBranji