419
Beursvloer

Beursvloer

geplaatst op 02-06-2016 door Wakker Laorne
Beursvloer

Na twee succesvolle edities van de beursvloer Lochem in 2014 en 2015, organiseert de Lochemse Uitdaging ook in 2016 weer een beursvloer, op 8 juni in Dorpshuis `Ons Huis` in Almen.
Heeft uw vereniging vragen of knelpunten op het gebied van menskracht of materialen, doe dan mee! Deelname is kosteloos.
En: bij deze editie van de beursvloer komt Pien Pon haar plannen voor het Staring Museum Almen toelichten!

Woensdag 8 juni 2016, aanvang 16.30 uur, beurs van 17.00-18.00 uur Locatie Dorpshuis `Ons Huis`, Dorpsstraat 37 Almen

Wat is een beursvloer
Bij de beursvloer Lochem brengen we bedrijven, serviceclubs en lokale overheid samen met maatschappelijke organisaties om te onderhandelen over vraag een aanbod voor menskracht en materialen. Het is een maatschappelijke beursvloer met winst voor iedereen!

Voorbeelden
U zoekt advies voor de website van uw vereniging, of u wilt sparren met een jurist, dan kunt u tijdens de beursvloer bedrijven ontmoeten die betrokken ondernemers zijn en u graag helpen met hun expertise.
Het kan ook zijn dat u meer praktische zaken zoekt zoals lappen stof, hapjes bij een evenement, plantenbakken of een monteur voor installatiewerk. Ook hiervoor kunt u op de beursvloer terecht.
In alle gevallen gebeurt het handelen met gesloten portemonnee. Wel vraagt het bedrijf een tegenprestatie van u. Dat kan van alles zijn zoals vrijkaartjes voor een voorstelling, maken van PR of het bakken van een taart.
En: de matchmakers van de Lochemse Uitdaging helpen u bij het maken van uw match!

Diverse bedrijven en organisaties maken de beursvloer 2016 mogelijk
Wij bedanken het dorpshuis Ons Huis, Superrr Almen, hotel Ehzerwold, de Nieuwe Aanleg, van Beelen advocatuur, Kreunen Kunststoffen, Verhagen familierecht, Kimenai installatiebeheer BV, Wagelaar Coaching en Counseling, Makkinga de Haan Schippers Makelaars, ffbb projectmanagement, Unitracer/ In Lochem, Tap van Hoff notarissen, Stichting Welzijn Lochem,
De Almense Pien Pon zal tijdens de beursvloer haar plannen voor het Staring Museum Almen vertellen!

Inspiratie
Op onze website kunt u ter inspiratie de matches van 2014 en 2015 vinden www.lochemseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden kan via info@lochemseuitdaging.nl, of bel met Mariska Mentink 06-51728331. Op onze website www.lochemseuitdaging.nl is alles ook terug te lezen.

 

BranjiReneBrunsGoossensDeKortesWoonsfeerAdvertentieBranji