1369
De ideeënmakelaars denken met u mee!

De ideeënmakelaars denken met u mee!

geplaatst op 28-06-2017 door Wakker Laorne
De ideeënmakelaars denken met u mee!

Wie een idee heeft dat de leefbaarheid verbetert, kan aankloppen bij ideeënmakelaars Appie Baas en Liesbeth van Rijn. Omdat nog niet alle inwoners dit weten (17%), geeft de gemeente hier de komende tijd extra bekendheid aan.

De ideeënmakelaars zijn het eerste aanspreekpunt bij de gemeente Lochem als u hulp kunt gebruiken om uw idee uit te voeren. Groot of klein, het maakt niet uit hoeveel mensen u met uw plan wilt bereiken.
De ideeënmakelaars denken met u mee:
• Welke ondersteuning heeft u nodig?
• Wie kan u op weg helpen?
• Welke stappen kunt u het beste zetten? 

Appie Baas en Liesbeth van Rijn: “U bent zelf het beginpunt van mooie ideeën om uw omgeving of misschien wel heel Lochem leefbaarder te maken. Aarzel niet, en neem contact met ons op!”

Contact met de ideeënmakelaar
U kunt de ideeënmakelaars bereiken door een e-mail te sturen aan idee@lochem.nl. U kunt ook bellen voor een afspraak:
Appie Baas: telefoon (0573) 289 345 (maandag t/m donderdag)
Liesbeth van Rijn: telefoon (0573) 289 385 (dinsdag, woensdag en donderdag)

Initiatieven
De gemeente Lochem wil ruimte geven aan initiatieven uit de samenleving. Uit onderzoek onder panelleden van Lochem Spreekt blijkt dat initiatieven soms niet van de grond komen, doordat mensen soms niet weten hoe ze iets moeten aanpakken. Het merendeel van de inwoners ziet een rol voor de gemeente bij initiatieven van inwoners. Het belangrijkst vindt men dat de gemeente inhoudelijk ondersteunt, informatie geeft en praktische ondersteuning biedt. De ideeënmakelaars zijn hiervoor bij uitstek het aanspreekpunt.

 

DeKortesWoonsfeerDijkermanGoossensBranjiAdvertentieAirco Harkink