371
Hulpwijzerlochem.nl helpt inwoners op weg

Hulpwijzerlochem.nl helpt inwoners op weg

geplaatst op 19-11-2016 door Wakker Laorne
Hulpwijzerlochem.nl helpt inwoners op weg

Helpen en geholpen worden, dat maakt onze samenleving een stukje fijner. De gemeente Lochem wil inwoners helpen bij het vinden van oplossingen op het gebied van zorg, jeugd, werk en wonen. Ook wil zij mogelijkheden bieden om actief mee te kunnen doen in de Lochemse samenleving. Op initiatief van de gemeente en Stichting Welzijn Lochem is hiervoor een digitaal informatieloket gemaakt: Hulpwijzerlochem.nl. 

Hulpwijzerlochem.nl is er voor iedereen! Dit digitaal sociaal loket geeft inwoners snel en simpel informatie en advies over allerlei onderwerpen, zoals: mantelzorg, vrijwilligerswerk, geldzaken, huishouden, werk, vervoer, zorg en gezondheid. Naast deze informatie staan op hulpwijzerlochem.nl adressen van (vrijwilligers)- organisaties die van dienst kunnen zijn bij een (hulp-)vraag. Ook kunnen inwoners, die op zoek zijn naar gezelligheid of actief mee willen doen, snel zien welke activiteiten er worden georganiseerd.

Hulp zoeken én aanbieden

Inwoners kunnen via hulpwijzerlochem.nl ook zelf hulp aanbieden. Daarvoor is er een samenwerking met BUUV. Op deze digitale marktplaats worden diensten aangeboden en kunnen ook diensten gevraagd worden. Zo is Hulpwijzerlochem.nl meer dan alleen een digitaal informatieloket. 

Samen houden we Hulpwijzerlochem.nl actueel

Kijk op Hulpwijzerlochem.nl voor adressen, tips en informatie over zorg, jeugd, werk, wonen en actief meedoen in de Lochemse samenleving. Wanneer er informatie ontbreekt worden bezoekers van harte uitgenodigd om dit te laten weten. Alleen samen kunnen we hulpwijzer.nl echt een hulpwijzer laten zijn. 

BranjiBranjiGoossensBranjiBranjiBranji