1114
Laren Wakkert An

Laren Wakkert An

geplaatst op 24-09-2019 door Wakker Laorne
Laren Wakkert An

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat de laatste Wakker Award door de werkgroep Leefbaarheid van Wakker Laorne is uitgereikt aan de vrijwilligers van de Larense brandweer.

Deze Wakker-Award was een stimuleringsprijs om een persoon of een groep personen in het zonnetje te zetten vanwege een bijzondere inspanning op vrijwillige basis op het gebied van het leefbaar houden/maken van ons dorp Laren. Nu de Award niet meer wordt uitgereikt betekent dit niet dat er in Laren geen ideeën meer zijn die uitgevoerd kunnen worden om ons dorp nog leefbaarder te maken. Wij als werkgroep zijn ervan overtuigd dat er nog heel wat ideeën en wensen leven, wellicht ideeën die best een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als werkgroep Leefbaarheid van Wakker Laorne willen wij heel graag nieuwe en misschien ook lopende Larense ideeën en wensen qua leefbaarheid ondersteunen. Daarom is “Laren Wakkert An” bedacht om uitvoering van goede ideeën, samen met u, mogelijk te maken of vlot te trekken. “Laren Wakkert An” kan gezien worden als een steuntje in de rug voor een plan, een idee of een project met als doel om de leefbaarheid te vergroten. Wij ondersteunen in de vorm van advies, het verbinden van mensen en instanties, het wijzen van de weg naar subsidies of andere geldbronnen, etc.

Daarmee ondersteunen wij jouw plan of idee! Goede voorbeelden van gerealiseerde projecten die ondersteund zijn vanuit de werkgroep zijn de aanleg van het kunstgrasveld of de pumptrackbaan. Maar ook de burgerinitiatieven als de wandel4daagse, Houtdorp Laren en Löp Wah Lös zijn geweldige initiatieven.

Of je nu groot of klein denkt, alle ideeën zijn welkom!

Ligt u wakker met een geweldig idee in uw hoofd. Wij dagen u uit om uw idee met ons te delen. Wij staan in de startblokken om, samen met u, ermee aan de slag te gaan!

Je idee (met korte motivatie) kun je sturen naar leefbaarheid@wakkerlaorne.nl

BranjiBranjiAirco HarkinkGoossensDijkermanBranji