645
Burgemeester van 't Erve op 15 april in Almen

Burgemeester van 't Erve op 15 april in Almen

geplaatst op 08-04-2018 door Wakker Laorne
Burgemeester van 't Erve op 15 april in Almen

‘Zin in Almen’

 Over de bezieling van een burgermeester

 Almen - Zondag 15 april staat de laatste bijeenkomt van ‘Zin in Almen’ dit seizoen in het teken van de bezieling en inspiratie die een burgermeester drijft om zich in te zetten voor een zo diverse gemeente als Lochem. In de Kerk van Almen vertelt de bestuurder Sebastiaan van ’t Erve waarom hij dit beroep gekozen heeft, wat dat betekent voor zijn privé-leven en hoe hij dagelijks afwegingen moet maken hoe hij zijn publieke verantwoordelijkheden beleeft en invult.

Na zijn verhaal van ‘vlees en bloed’ - dat afgewisseld wordt door muziek die hij zelf heeft uitgekozen - bevraagt Manja Bedner, lid van de werkgroep, Van ’t Erve over deze onderwerpen. In de loop van de bijeenkomst is er ook ruimte voor vragen van de aanwezigen.

Net als de vorig vijf bijeenkomsten van ‘Zin in Almen’ is het doel van de bijeenkomst  om de aanwezigen inspiratie en bezinning te bieden, onder andere rond een thema als maatschappelijke verantwoordelijkheid en ethiek. De bijeenkomst begint om 16.00 uur, duurt een uur en is vrij toegankelijk. Napraten kan in dorpsgebouw Ons Huis tegenover de kerk. Iedereen is van harte welkom.

Zin-in-Almen is een initiatief van een aantal Almenaren, met als doel nieuwe bronnen van bezinning en inspiratie te vinden in muziek, natuur en persoonlijke verhalen. De werkgroep dankt de Protestantse Gemeente van Almen, die dit initiatief ondersteunt, onder meer door het kerkgebouw beschikbaar te stellen. Een gebouw dat al eeuwenlang een baken is voor de Almense dorpsgemeenschap.

Het programma van het seizoen 2018 – 2019 wordt binnenkort bekend gemaakt. Reserveer vast de derde zondag van oktober en november 2018 en die van januari tot april 2019.

Voor meer informatie zie de website www.zininalmen.nl

BranjiAdvertentieBranjiReneBrunsBranjiSuper Snack