496
Vrijwilligers gezocht voor E-mobility

Vrijwilligers gezocht voor E-mobility

geplaatst op 14-02-2018 door Wakker Laorne
Vrijwilligers gezocht voor E-mobility

 

Vanaf 1 maart start in Laren en Almen een proef met een elektrische deel-auto met chauffeur. De service is bedoeld voor korte ritjes binnen de gemeente of naar plekken net buiten de gemeentegrenzen. Denk bijvoorbeeld aan vervoer naar school in Holten, een ritje naar het station of supermarkt of een bezoek aan sociale activiteiten in Lochem. Het gaat daarbij om ritten waarvoor geen openbaar vervoer (meer) beschikbaar is. Op werkdagen tussen 7.30 en 18.00 uur zal de auto bestuurd worden door chauffeurs die verbonden zijn aan de Superrr Almen. Daarbuiten door vrijwilligers. De service wordt aangeboden 7 dagen per week van 7.30 – 23.00 uur. De proef loopt tot december 2018 en is een samenwerking van LochemEnergie, VAB, Superrr Almen, gemeente Lochem en Wakker Laorne.

Wat vragen wij van de vrijwilligers?

  • je haalt en brengt de klanten van en naar de gewenste locatie
  • je bent klant- en servicegericht, desgewenst help je de klant bij in- en uitstappen en bij het vervoeren van hulpmiddelen
  • indien gewenst en qua planning mogelijk wacht je even op de klant als deze iets moet afhalen of wegbrengen
  • je draagt zorg voor een veilige en comfortabele rit
  • je zorgt dat je op tijd vertrekt en aankomt volgens afspraak
  • je verwerkt de rit of het aantal zones op de strippenkaart van de klant
  • je registreert de gereden kilometers

UIteraard kun je zelfstandig werken, ben je in bezit van een geldig rijbewijs en ben je sociaal en communicatief vaardig. Een Verklaring Omtrent Gedrag (aan te vragen bij en vergoed door de gemeente Lochem) is noodzakelijk en een flexibele inzet (avond en weekend) is wenselijk.

Lijkt het je leuk om als chauffeur in een elektrische deelauto te rijden? Of wil je meer informatie? Meld je dan aan via de mail welzijnlaren@wakkerlaorne.nl of bel -bij voorkeur in de avonduren- met Karen IJssels 06-13075249.

 

 

 

 

Airco HarkinkBranjiAdvertentieBranjiBranjiDijkerman