381
10 mei duurzame dorpenactie in Laren

10 mei duurzame dorpenactie in Laren

geplaatst op 01-05-2017 door Wakker Laorne
10 mei duurzame dorpenactie in Laren

Een energiezuinige woning leidt tot een lagere energierekening, meer comfort in huis én een beter milieu. LochemEnergie, Wakker Laorne, de gemeente Lochem en de onafhankelijke energiebesparingsservice Hoom hebben de handen ineen geslagen. Zij organiseren een duurzame dorpenactie in de vorm van een informatieavond op woensdag 10 mei in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren.  

Inwoners van Almen, Exel en Laren ontvangen binnenkort een uitnodiging namens de gemeente Lochem, maar alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. De avond is interessant voor huurders en woningeigenaren. Op de informatieavond stellen de energiecoaches van LochemEnergie zich voor, zijn lokale bouw- en installatiebedrijven aanwezig en vertelt een technisch specialist van Hoom over energiebesparende maatregelen zoals spouw-, vloer- en bodemisolatie en zonnepanelen. 

Om rekening te kunnen houden met de wensen van de bewoners, is een enquête uitgezet. Inwoners van Almen, Exel en Laren kunnen deze enquête invullen op www.hoom.nl/larengld. Onder de deelnemers wordt een leuke prijs verloot. De resultaten van de enquête worden gepresenteerd op de energieavond. Ook de prijswinnaar wordt bekend gemaakt. 

 

Informatieavond op 10 mei 2017 

Kulturhus ’t Kruispunt, Verwoldseweg 1 Laren 

Inloop: 19.30 – 20.00 uur, programma: 20.00 – 21.30 uur 

Meer informatie vindt u op www.hoom.nl/larengld of www.lochemenergie.net  

----------   

OVER HOOM   

Hoom is een landelijke coöperatie voor energiebesparing: Met onze energiebesparingservice willen we zoveel mogelijk woningeigenaren helpen hun huis energiezuiniger te maken. We ondersteunen bewoners in het complexe traject, van eerste oriëntatie tot en met oplevering. Hoom is een coöperatie en heeft geen winstoogmerk. Meer informatie: www.hoom.nl.     

----------   

OVER LOCHEMENERGIE 

LochemEnergie is een door inwoners van de gemeente Lochem opgerichte coöperatie zonder winstoogmerk. Doel is om energie te besparen waar mogelijk, en de energie die nodig is zoveel mogelijk lokaal en duurzaam op te wekken. Iedere inwoner van de gemeente Lochem kan lid worden van de coöperatie en zo zelf meebeslissen en vooral meedoen!  

Meer informatie: www.lochemenergie.net 

 

DeKortesWoonsfeerBranjiReneBrunsBranjiAdvertentieSuper Snack