390
Digitaal energieloket in Lochem

Digitaal energieloket in Lochem

geplaatst op 27-06-2016 door Wakker Laorne
Digitaal energieloket in Lochem

Digitaal energieloket helpt u energie besparen

Wilt u energie besparen? Of zelf energie opwekken? Voor tips en advies over energiezuinig wonen kunt u vanaf nu terecht op één plek: het digitale energieloketlochem.nl. Via dit loket maakt u eenvoudig een afspraak met een energiecoach voor een gratis adviesgesprek! De coaches zijn er voor iedereen: huiseigenaar én huurder!

Tien speciaal opgeleide energiecoaches kunnen u helpen een antwoord te vinden op vragen als: Wat is ‘stand-by’ en ‘sluipstroom’?‘ Hoe zit mijn energierekening in elkaar? Hoe kan ik energie besparen? De coaches vertellen u graag hoe u eenvoudig kunt besparen op energie, zonder dat daar grote uitgaven voor nodig zijn. Zij weten ook waar u terecht kunt als u verdergaande maatregelen wilt nemen om energie te besparen.

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak maken gaat gemakkelijk via www.energieloketlochem.nl. De energiecoach komt bij u thuis. U kunt ook afspreken bij LochemEnergie in het Stadshuus in Lochem. Een adviesgesprek is gratis en duurt ongeveer een uur.

Vrijwilligers

De energiecoaches zijn vrijwilligers. Twee zijn huurder van Viverion, één is als vrijwilliger actief in het project ‘Wonen met een plus’ van Stichting Welzijn Lochem. De overige vrijwilligers zijn actief bij LochemEnergie. De gemeente Lochem maakte de opleiding mogelijk.

Initiatiefnemers

Het digitale energieloket is een initiatief van LochemEnergie, Bleeve.nl,  samenwerkingscollectief Opgewekt Lochem en de gemeente Lochem. Deze partijen dragen bij aan de klimaatdoelstelling van de gemeente, om de uitstoot van CO2 terug te dringen. De gebouwde omgeving, die voor het merendeel bestaat uit woningen, draagt voor 30% bij aan de uitstoot van CO2. Begin vandaag nog met besparen, voor uzelf en om een schone aarde door te geven aan uw (klein-)kinderen. Ga naar www.energieloketlochem.nl. 

BranjiBranjiBranjiDijkermanSuper SnackBranji