1090
Interessante matches beursvloer

Interessante matches beursvloer

geplaatst op 25-11-2015 door Wakker Laorne
Interessante matches beursvloer

Er ontstonden weer een flink aantal matches op de op 10 juni j.l gehouden Beursvloer van de Lochemse Uitdaging. We belichten er twee in dit artikel. Meer informatie over de Lochemse Uitdaging en een compleet overzicht van de matches vindt u op www.lochemseuitdaging.nl.

 

Een van de matches was de oprichting van de Stichting Vedel. Notarissen Tap & van Hoff verklaarde zich bereid om de akte van oprichting op te stellen en te laten passeren. De stichting komt voort uit de werkgroep LarenEnergie/Vedel van Wakker Laorne en heeft als doel het exploiteren en initiëren van duurzame energie-initiatieven. 

Het bestuur van de stichting bestaat uit
- Paul de Koning
- Herman Oltvoort
- Jos Geverink
- Peter Geluk 
De stichting beheert momenteel een zaag/kloofmachine die ook door particulieren gehuurd kan worden. Informatie hierover bij Peter Geluk (e-mail: petergeluk@hetnet.nl,  tel. 06 1608 8130)
en Jos Geverink (email: gever170@planet.nl, tel. 06 5390 2221).

Via deze weg wil de nieuwe stichting haar dank betuigen aan Notarissen Tap & van Hoff voor de belangeloze inzet.

Een andere match was er voor het landgoed Verwolde, waar de moestuin opnieuw tot leven is gebracht. 
Julie van den Borgh van Verwolde wist aannemersbedrijf Meutstege over te halen om de moestuinmuur te restaureren. Bijgaande foto's geven een indruk van deze waardevolle match. Kijk ook eens op de faceboekpagina van het landgoed www.facebook.com/LandgoedVerwolde

 

DeKortesWoonsfeerBranjiAdvertentieSuper SnackAirco HarkinkDijkerman