425
*KNOOP-INN eerste zondag van de maand open, ook u bent welkom!

*KNOOP-INN eerste zondag van de maand open, ook u bent welkom!

geplaatst op 01-06-2014 door Wakker Laorne
*KNOOP-INN eerste zondag van de maand open, ook u bent welkom!

U bent iedere eerste zondag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom voor een kop koffie, een praatje, een coachgesprek of u kunt meedoen met vele leuke activiteiten.Sporten, schilderen, met hout werken, knutselen, hapjes maken, meubels en/of kleding oplappen, er is veel te doen! Entree, consumpties en meedoen aan alle activiteiten is geheel gratis. U kunt de KNOOP-INN vinden in het voormalige gebouw Merlijn achter de Aldi in Lochem, Groene kruisstraatje 4. De eerste KNOOP-INN is op zondag 6 juli 2014.

KNOOP-INN sluit aan op de nieuwe tijd waarin de samenleving meer gebruik gaat maken van eigen burgerkracht. Burgers voor burgers. Iedereen die een activiteit aanbiedt op de KNOOP-INN zondagmiddagen doet dit geheel gratis en meedoen aan de activiteit is ook geheel gratis. Het logo van KNOOP-INN is de zon. Iedereen die meedoet voegt zijn uniek eigen zonnestraaltje toe en met elkaar zijn we een krachtige stralende zon in onze Lochemse samenleving waar we ons allemaal aan kunnen warmen. De materialen die we nodig hebben tijdens de activiteiten laten we sponsoren door lokale ondernemers, ook de Lochemse Uitdaging doet mee. Maar ook u kunt ons helpen met materialen, want we zijn op zoek naar van alles, want we zijn dol op recyclen. Hebt u bijvoorbeeld fournituren, stoffen, wol, borduurgaren, hout, knutselmaterialen, schilderspullen of sportartikelen over, kom het gerust even langs brengen op de zondagmiddagen dat de KNOOP-INN open is. Dan kunt u direct even een kop koffie drinken of meedoen met een gezellige activiteit. De Knip-inn verzorgt op de KNOOP-INN zondagmiddagen speciaal voor hen die gebruik maken van de Voedselbank gratis haren knippen. De speciale waardebonnen hiervoor zijn te vinden in het voedselpakket.  

Wilt u meedoen aan KNOOP-INN als vrijwilliger, belt u dan met Ingrid Schreuder van het Kinderknooppunt 06-15527495 (www.kinderknooppunt.nl) of Gerben te Hennepe van Lonely Lochem 06-40747090 (www.lonelylochem.nl)

Super SnackBranjiDijkermanGoossensBranjiBranji