456
*Statusupdate Het Schoneveld

*Statusupdate Het Schoneveld

geplaatst op 17-07-2015 door Wakker Laorne
*Statusupdate Het Schoneveld

Gestaag verrijzen er nieuwe woningen op het nieuwbouwplan Het Schoneveld. De eerste woningen zijn onlangs opgeleverd en binnenkort zullen de bewoners er hun intrek in nemen. Bouwonderneming Nikkels heeft een plan voor 10 rijwoningen ontwikkeld. In de volgende, 3de fase wil ze ook gelijkvloerse seniorenwoningen bouwen.

Onlangs werden de eerste 11 (van 13) CPO-woningen, waarvoor de startersvereniging Noorder Esch de basis legde, opgeleverd.
De twee, in aanbouw zijnde vrijesectorwoningen (kavels 15 en 19) langs de beek zitten onder de kap. De oplevering daarvan door Brummelhuis zal niet lang meer op zich laten wachten. Van de resterende 14 kavels langs de beek is er één verkocht en zijn er vijf in optie genomen. Meer informatie op www.nieuwbouw-schoneveld.nl.

Bouwonderneming Nikkels heeft een plan voor 10 rijwoningen in het middengebied ontwikkeld. De verkoop van deze woningen start in augustus/september, de inschrijving is inmiddels gestart.  De verwachting is dat de bouw afhankelijk van de verkoop eind 2015/begin 2016 zal beginnen. Meer informatie hierover vindt u op www.thuisinlaren.nl.

In de volgende, 3de fase gaat Nikkels een plan ontwerpen voor 15 kavels (43 t/m 57) in het middengebied. 
In dit plan wil Nikkels (ook) rekening houden met de wensen en ideeën van senioren. In gesprek met Willem Visschers, projectontwikkelaar bij Nikkels en Rinze Addink van Beltman Makelaars wordt al gauw duidelijk, dat er ze er alles aan willen doen om hier gelijkvloers wonen te realiseren. Ze houden zich hierbij niet gebonden aan de huidige kavelindeling. Alles is mogelijk, van rijwoning tot 2-kapper of geschakelde woning. Hiervoor willen zij met geïnteresseerde senioren in gesprek om meer inzicht te krijgen in hun wensen. Zo’n gesprek zal in de loop van oktober / november kunnen plaatsvinden.

We houden u op de hoogte. 

Super SnackAdvertentieDeKortesWoonsfeerGoossensBranjiBranji