523
Uitnodiging digitale bewonersavonden beleid voor wind en zon

Uitnodiging digitale bewonersavonden beleid voor wind en zon

geplaatst op 20-01-2021 door Wakker Laorne
Uitnodiging digitale bewonersavonden beleid voor wind en zon

Werkt u mee aan ons beleid voor zonneparken en windmolens?

De gemeente heeft de ambitie in 2030 energieneutraal te zijn. Daarom maken we plannen voor het opwekken van duurzame energie met windmolens en zonneparken. We leggen vast welke randvoorwaarden belangrijk zijn voor het opwekken van energie met windmolens en zonneparken. Werkt u hieraan mee? U bent van harte welkom bij onze digitale bewonersavonden.

Mensen of bedrijven die een plan hebben voor een zonnepark of windmolen op ons grondgebied, moeten zich houden aan deze voorwaarden. Graag horen wij welke voorwaarden u belangrijk vindt voor de komst van een windmolen of zonnepark. Uw inbreng is ook van belang voor de Omgevingsvisie. In die visie leggen we in brede zin vast hoe we willen wonen en leven in onze gemeente in 2030.

In december kon u al een online vragenlijst invullen. Nu kunt u dus uw stem laten horen via bewonersavonden. Die organiseren we in verband met de coronamaatregelen digitaal. De avonden zijn op woensdag 3 februari (wind) en woensdag 10 februari (zon) van 19.30 tot 21.30 uur. Op 24 maart is er een terugkomavond (zon en wind). Dan presenteren wij de resultaten en bent u welkom om eventuele aanvullingen te geven.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze avond(en)?

Dat horen wij graag! De digitale bewonersavonden zijn op woensdag 3 februari (wind) en 10 februari (zon) van 19.30 tot 21.30 uur. Op 24 maart kunt u deelnemen aan een terugkomavond.

Wij vragen u om nu alvast uw interesse voor deelname door te geven. Medio januari maken wij de balans op en krijgt u een definitieve uitnodiging via bureau Citisens met daarin nadere informatie. Stuur een mail naar windenzon@lochem.nl

Liever niet digitaal?    
Dat horen wij ook graag. Als u op een andere manier uw mening wilt geven, bel ons via (0573) 28 92 22 en laat uw gegevens achter of stuur een brief naar Gemeente Lochem, postbus 17, 7240 AA  LOCHEM, afdeling Ruimte, team Milieu. Wij nemen dan contact met u op. Andere vragen? Mail naar windenzon@lochem.nl of bel met bovengenoemd nummer.


Alvast meer lezen
?
Kijk dan op:

Airco HarkinkBranjiAdvertentieReneBrunsDeKortesWoonsfeerGoossens