header

Home - ledenvergadering en verslagen - ledenvergadering 2017

ledenvergadering 2017 (03-03-2017)

ledenvergadering 2017

De Algemene Ledenvergadering 2017 krijgt een feestelijk tintje. Het staat in het teken van 25 jaar Wakker Laorne. Voor de pauze worden huishoudelijke zaken behandeld,

daarna laten we onder het genot van  een hapje en een drankje 25 jaar Wakker Laorne de revue passeren.
De vergadering begint om 19.30 uur  en wordt gehouden bij Café-restaurant Stegeman, Dorpstraat 1 in Laren.
Alle Larenaren zijn van harte uitgenodigd.

Hieronder vindt u een link naar de agenda,  de notulen van de vorige ledenvergadering en het jaarverslag 2015 van de secretaris.

 

Vooruitlopend op het officiële verslag van de secretaris vindt u hier alvast een link naar een korte impressie van deze ledenvergadering.

En de foto's gemaakt door Marleen Buitink:

 

Ontvangst door de Laornse Spöllers met koffie en petit four met koffie en petit four In gesprek met een van de spöllers Petit Fours: een feestelijke bijdrage van de gemeente voorzittershamer Ontvangst door de Laornse Spöllers de gasten bestuurtafel Eric presenteert zijn cijfers de presentatie van Wonen en Duurzaamheid Karen IJssels met Welzijn Laren Afscheid van Ingrid Schoneveld Afscheid van Paul de Koning Installatie van Karen IJssels als nieuw bestuurslid Begin van afscheidsceremonie van Jan Wesseldijk als voorzitter Wethouder Bert Groot Wesseldijk met felicitaties voor scheidend voorzitter Jan Wesseldijk Afscheid van Jan Wesseldijk in bijzijn van Geri Overdracht voorzittershamer aan Richard Buitink Ronnie Degen feliciteert Wakker Laorne namens Ondernemers Laren Jantina Scheggetman en Netty Boers in gevechtstenue Gerrie Groeneveld, lid van de jubileumcommissie Janet Martin en Gerrie Groeneveld in de quiz de jubileumcommissie met Hennie, Netty, Janet, Gerrie en Jantina.

Lid worden

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden.
U kunt ook een e-mail sturen

Agenda

Upcoming Events

apr

ma 29 Inloop half uurtje Wakker Laorne

7:30 - 8:00 :: 30 Minutes
Bekijk agenda